Wie is jouw coach?

Ik ben Naomi Prinsenberg, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik ben geboren in Nederland en woon in het Duitstalige deel van België. Na 20 jaar in deze prachtige provincie is mijn Duits nog niet perfect, maar mijn grote hart en humor compenseren dat ruimschoots. Ik ben een dromer én een doener; twee eigenschappen die elkaar bij het coachen mooi aanvullen.

Ik heb jaren met veel plezier gewerkt als architect. Enerzijds is hierdoor mijn creativiteit sterk gestimuleerd. Anderzijds heeft het eraan bijgedragen dat ik goed kan structureren en plannen. Deze eigenschappen gebruik ik bij het coachen om samen creatieve oplossingen te vinden, zodat je gerichte stappen kunt zetten naar meer levensgeluk en evenwicht.

Stress was vroeger een grote factor in mijn leven. Ik hield veel ballen in de lucht: werk, kinderen, relatie, huishouden, sociale contacten en hobby’s. De balans was zoek. Die heb ik dankzij coaching en mindfulness weer teruggevonden. Dit heeft mijn leven zo veranderd dat ik ervoor heb gekozen om mensen te helpen ook hún leven in evenwichtig te brengen. 

Om mij verder te verdiepen blijf ik op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op coachingsgebied lees ik vakliteratuur en volg ik regelmatig masterworkshops. In mijn blog schrijf ik regelmatig over mijn inspiraties…. ter inspiratie.

Naast mijn werk als Lifecoach ben ik ook werkzaam als reiki therapeut.
Meer info’s zijn te vinden op de site: www.phoenix-reiki.eu

Lifecoaching is your opportunity to take your life from good
to great!

‘ Naomi is een heel betrokken en nieuwsgierige coach. Ze heeft me fantastisch geholpen mijn stress de baas te worden. Al tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik me op mijn gemak. Ze luisterde aandachtig en zonder oordeel. Dat was precies wat ik nodig had. Door de juiste vragen te stellen kwamen we snel bij de kern van mijn probleem en heb ik mijn doelen en wensen helder kunnen formuleren. De stap naar mijn actieplan was snel gemaakt en daar werk ik nog steeds mee.’
Claudia