Workshop Strategie met ballen

Na het volgen van deze workshop weet je beter wat je doelen zijn, hoe je die bereikt en hoe je eigen strategie werkt.

Dromen en plannen

Iedereen heeft dromen. We maken allemaal plannen. Je staat nooit stil. Je bent altijd onderweg. Maar waar naartoe? Zonder een duidelijk bestemming heb je geen idee welke keuzes je op de route moet maken. Keuzes maken als het anders gaat dan verwacht. Wat je daarvoor nodig hebt is een strategie.

Kiezen uit alternatieven

Strategie is een wijze om te kiezen uit alternatieven. Niets meer en niets minder. Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven.

Strategie met ballen

De methode ‘Strategie met ballen’ bestaat uit 7 ballen en een touwtje. Wat, wie en waarom geven de bestemming aan. Nu, binnenkort, later en ooit bepalen de route. Het touwtje zorgt voor het verband. Strategie met ballen is een methode voor iedereen. Snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.

Voor iedereen

Voor de student, werkzoekende, (door)starter, zzp-er, mkb-er en het hele grote bedrijf. Om als student nog de weg te vinden in alle onderwijs-routes valt niet mee. En dan als afgestudeerde ineens als werkzoekende benoemd te worden maakt het er niet makkelijker op. Welke wegen zijn er nog op de arbeidsmarkt? Daar zijn veel ondernemingen zelf ook driftig aan het roer aan het draaien om een nieuwe koers te vinden. We zijn allemaal op zoek naar een mooie bestemming en de route daar naartoe! ‘Strategie met ballen’ is voor iedereen!

De eerst volgende workshop (in het Duits):

Datum 1: Donderdag 13 februari 2020
Tijd: 18.30 tot 21.30 uur

Datum 2: Zaterdag 4 april 2020
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur

Waar: ZAWM, Raum 007, Vervierser Straße 73, 4700 Eupen , België
Kosten: € 49,- , (inklusief alle materialen, koffie, thee of water en een tegoedbon voor mijn coaching voor €49,-)
Aantal deelnemers: max. 10

Aanmelden

Wil je deze toffe, inspirerende avond meemaken, meld je dan snel aan.
Per telefoon /WhatsApp: +32 471 600239
of per mail: info@phoenix-coaching.be