Workshops 2021

Jemig! Wat een jaar was 2020. Het was voor iedereen een jaar vol aanpassingen en veranderingen. Hoe heb jij dat ervaren? En hoe ga je het nieuwe jaar in?

Het werd voor mij vooral een jaar met nieuwe kansen en wegen, bezinning en creatie. En als ik dan eenmaal begin komt van het een het ander… Ik heb drie nieuwe ideeën voor workshops. 🙂 Misschien zit er iets voor je bij? Zo ja, stuur me dan een kort berichtje dan weet ik welke ik als eerste ga geven.

Workshop Bullet Journal

Wil je meer rust in je hoofd en creatief bezig zijn? Probeer dan eens een Bullet-Journal. Een Bujo, is een agenda, dagboek en to do-lijst in één. Eindelijk een keer weg achter je laptop of mobieltje en lekker creatief mooie bladzijdes maken. Het is een methode om taken, afspraken, deadlines en gedachten weer op papier te ordenen. Ik gebruik het zelf al jaren en merk dat mensen om mij heen het super tof vinden maar er niet weten hoe ze moeten beginnen. In een workshop kan ik de basics uitleggen en kan je daarna zelf aan de gang met je lijstjes, maandoverzicht, een weekoverzicht, doelen etc. Kijk maar eens op Instagram of google en laat je inspireren.

Workshop zelfliefde

Misschien kan je in het nieuwejaar jezelf tot prioriteit maken? Je bewust bezig houden met je eigen ontwikkeling, geluk, gezondheid, balans, rust en plezier in het leven. Door meer van jezelf te houden maak je niet alleen je eigen leven leuker. Je bouwt ook aan een basis om meer liefde door te geven. Dingen die je daarbij helpen zijn bijvoorbeeld grenzen stellen, jezelf vergeven (compassie), goed voor jezelf zorgen en mindfulness.

“Self-love is the source of, all our other loves.” Pierre Corneille

Workshop ‘Verbeter je relaties’

Hoe gelukkig je bent hangt voor een groot deel af van de relaties met de mensen om je heen, je vrienden, partner, collega’s en familie. Maar in elke relatie loopt het weleens mis. Je partner luistert nauwelijks naar wat je vertelt, een vriendin zegt steeds op het laatste moment jullie afspraak af, je collega laat jou telkens het vuile werk opknappen. Allemaal sociaal gedoe. Het kost bakken energie en tijd. En dat is niet nodig! Ik heb de geluksroute-methode geleerd en wil deze graag met jullie delen. Het zorgt voor minder frustraties en meer plezier in al je relaties. In vijf heldere stappen pak je zelf de regie in lastige sociale situaties, los je gedoe op voordat het escaleert en verbeter je je band met de mensen om je heen.

Sharing is caring

Privé steun ik al jaren allerlei goede doelen. Ik vind het belangrijk om mijn (financiële) steentje bij te dragen. Om de wereld een beetje beter te maken. In 2021 wil ik dit ook zakelijk gaan doen door 10 % van mijn omzet aan twee charities te schenken. Als dierenliefhebber is éen daarvan ‘iets met dieren’ en de ander ‘iets voor mensen’. Ik heb de doelen nog niet gekozen dus als je een suggestie hebt voor één van de twee, kan je me graag een berichtje sturen.

Ik wens jou en je geliefden een gezond, gezellig en gelukkig 2021. Ik hoop dat we elkaar snel weer ‘live’ kunnen zien en spreken bij een coaching, workshop of gewoon bij een kopje thee.